• Maveau BVBA

Maveau - Over ons

Renovatie, verbouwingen, nieuwbouw en dakwerken zonder zorgen

Bouwonderneming Maveau  heeft jarenlange ervaring en vakmanschap in de bouwsector. Als familiebedrijf staan we garant voor een persoonlijke aanpak met oog voor jouw noden en wensen. Kiezen voor Maveau is kiezen voor uitstekende service en kwaliteit.

Sta je voor een verbouwing of start je met een nieuwbouw? Op zoek naar een specialist in dakwerken? Vanuit onze thuisbasis in Oostkamp werken wij als betrokken partner voor klanten in de regio Brugge, kust en ommeland.

Een volledig bouwtraject op maat

We bieden als polyvalent aannemer een totaalpakket aan: van afbraak tot opbouw, van kelder tot dak en van ruwbouw tot afwerking. Ook voor kleinere projecten of afzonderlijke aannemingen kunt u op ons rekenen.

We komen altijd  ter plaatse en bezorgen u  een eerlijke en gedetailleerde offerte, dit is het fundament waarop we samen verder bouwen. Tijdens het bouwproces garanderen we  een uitstekende werfopvolging met oog voor detail, timing & budget.  U hebt één contactpersoon waar je steeds bij terecht kan. We staan u bij op het vlak van energiezuinig bouwen en u kunt steeds bij ons terecht voor de allernieuwste technieken en trends in de bouwwereld. De zaakvoerders op het terrein, de werfleiders én een team van 25 geschoolde vaklui staan tot uw dienst om samen te werken aan de realisatie van uw project!

Onze filosofie

Betaalbare kwaliteit, gerespecteerde timing, goede afspraken, open communicatie en transparantie …  alleen zo bereiken we een eindresultaat waar alle partijen trots op zijn!

Hebt u vragen of hebt u interesse in een samenwerking, neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. 

Uw bouwproject is bij ons in goeie handen!