• Maveau BVBA
 • Dakwerken

  Dakwerken

  Het dak van je woning is het hoogste maar ook het meest delicate punt. Het tijdig vernieuwen of herstellen van de dakbedekking, de dakdichting en de goten is belangrijk voor de goede staat van je huis. De afdeling daken was lange tijd onze hoofdactiviteit en lag aan de basis van ons bedrijf. Het uitvoeren van dak- en zinkwerken is nog steeds één van onze specialiteiten. We garanderen een perfecte en zorgvuldige afwerking met duurzame materialen volgens de regels van de kunst.
 • Ruwbouw

  Ruwbouw

  Bij Maveau kun je terecht voor het plaatsen van de ruwbouw, dé basis van de woning. Samen overlopen we de stappen en kiezen we goede ruwbouwmaterialen om een stevig geraamte van de woonst te garanderen. Van de voorbereidingen tot de eigenlijke ruwbouw en metselwerken, we voeren elke stap nauwgezet en deskundig voor je uit.
 • Renovatie & Verbouwing

  Renovatie & Verbouwing

  Wij bieden het volledige gamma van renovatiewerken aan, van afbraak tot afwerking. Veranderingen aan je woning of handelszaak? Vernieuwing van je dak? Je volledig huis efficiënt renoveren? Dit alles in een korte tijdsspanne met een vlotte opeenvolging van de verschillende werken? Het kan met Maveau! Onze kwaliteitsnorm blijft gewaarborgd gedurende alle fases van de verbouwingswerken. We garanderen een stevige basis en een stijlvolle afwerking met hoogwaardige materialen en toestellen aan een eerlijke prijs.
 • Nieuwbouw

  Nieuwbouw

  Het Maveau-team creëert je nieuwe en unieke droomwoning! Samen met de architect zorgen we voor een persoonlijke aanpak en een ontwerp volgens jouw wensen en behoeften. We kunnen het globale project aan: van graafwerken en fundering tot de metselwerken, het dak en de binnenafwerking met bezetting, de badkamer, de vloer en veel meer. Traditionele of moderne bouwsystemen, wij kennen ons vak en zorgen voor degelijkheid en kwaliteit. En uiteraard: een prachtig resultaat om in te wonen!
 • Openbare projecten

  Openbare projecten

  Dankzij kwaliteit en ervaring heeft Maveau naast de vele projecten in de particulierenmarkt ook een mooie reputatie opgebouwd op het gebied van bouwwerken in de openbare sector. Steeds meer openbare opdrachten worden door Maveau met de nodige vakkennis uitgevoerd. Ook hier zijn een transparante communicatie, uitstekende opvolging en een hoogwaardige afwerking gegarandeerd.

Maveau - Over ons

Renovatie, verbouwingen, nieuwbouw en dakwerken zonder zorgen

Maveau - Werkwijze

Een bouwproces vraagt om een goede voorbereiding en een strikte opvolging.

Maveau - Troeven

Een jong, dynamisch en informeel familiebedrijf met een harde werkersmentaliteit en passie voor de bouwstiel.