• Maveau BVBA

Maveau - Historiek

Een snelle groei

1999, een bijzondere tijd, met een gezonde ambitie en een passie voor de bouw wordt het bedrijf Maveau opgestart. Aanvankelijk gespecialiseerd in dakwerken en kleinere renovaties maar dankzij de persoonlijke service en focus op kwaliteit al snel uitgegroeid tot een algemeen aannemingsbedrijf klasse 4.

Renovatie en nieuwbouw

Naast kleinere renovaties ging Maveau zich ook meer toeleggen op grotere verbouwingswerken en  nieuwbouwprojecten. Er werd geïnvesteerd in mensen, kennis en materiaal waardoor we vandaag de meest uiteenlopende  projecten tot een goed einde brengen. De realisaties van Maveau omvatten particuliere projecten zoals grondige renovaties & restauraties in de Brugse binnenstad, kleine en grote verbouwingen, nieuwbouwwoningen en kleine residenties in de regio groot Brugge maar ook openbare projecten zoals grondige verbouwingen van sociale woningen, het bouwen van diverse nieuwbouwprojecten voor scholen en steden en verbouwen van handelspanden en natuurlijk alle dak- en zinkwerken.

Bouwen en verbouwen

De dagelijkse leiding is in handen van Bart Maveau en Karen Lutters, zij staan aan het roer van een sterk familiebedrijf dat ondertussen een 25-tal medewerkers telt. Samen maken zij van Maveau dé referentie als algemene aannemer voor bouwprojecten van particulieren en bedrijven in de regio Brugge en West-Vlaanderen. Het mooiste bewijs van klantentevredenheid? Klanten van het eerste uur die blijven terugkomen.

Een samenwerking met Maveau is kiezen voor duidelijkheid en kwaliteit: één offerte, één aannemer, één afspraak… Alle werken worden in eigen beheer uitgevoerd met dezelfde hoge afwerkingsgraad en door onze eigen dakwerkers, metsers, timmermannen, plakkers en vloerders. Voor elektriciteit, sanitair en verwarming werken we sinds jaren met vaste partners.
Samen nemen we je (bouw)zorgen uit handen!

Het renoveren van je woning? Het vernieuwen van je dak? Het uitbreiden van je woning? Het verbouwen van je handelszaak? Een nieuwe badkamer? Ook daarmee helpen we je graag. Hou onze projecten zeker in de gaten!